Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-02 08:46

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/gos-i-papper-2004/

Recept

Gös i papper (2004)

DN Text

Sätt ugnen på 220 grader.

Be att få fisken fjällad. Torka ur den, salta och peppra. Lägg fisken på ett bakplåtspapper, eller folie.

Halvera tomaterna och kärna ur oliverna. Dela löken i klyftor och skölj av ev salt på kaprisen. Lägg en del av tomaterna som fyllning inuti fisken. Lägg resten och örtkryddorna ovanpå. Vik ihop pappret till ett paket med skarven ovanpå. Lägg det på en ugnsplåt och sätt in i ugnen cirka 20 minuter eller tills fisken är genomkokt.