Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-04-07 15:10

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/grillad-biff-med-avokado-och-kokossallad/

Recept

Grillad biff med avokado- och kokossallad

1. Salta och peppra biffarna. Låt dem ligga på ett fat.

2. Dela, kärna ur och klyfta avokadon. Skala, halvera, kärna ur och skiva gurkan. Skölj, halvera och kärna ur chilifrukterna. Strimla dem fint.

3. Blanda alltsammans. Tillsätt kokos, mynta, salt och limejuice.

4. Grilla biffen några minuter på varje sida. Låt köttet vila en stund. Skiva det och lägg på salladen.

Näring/portion: 335 kcal, 44 g fett 17 g protein 3 g kolhydrater