Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-25 15:52

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/grillad-lubb-med-chimichurri-bakad-tomat-och-rostad-sotpotatis-1/

Recept

Grillad lubb med chimichurri, bakad tomat och rostad sötpotatis

Lubb är som en blandning mellan torsk och marulk i konsistensen. Får man inte tag på lubb kan man också ersätta den med gös eller odlad hälleflundra. Chimichurri är ungefär som en argentinsk pesto, men lite syrligare i och med att det är en massa vinäger i. Tänk på att grillen ska vara svinhet!

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in