Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-10-21 17:48

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/grillad-sparris-med-gronkalsrora/

Recept

Grillad sparris med grönkålsröra

Grillad sparris med grönkålsröra. Foto: Hannu Sarenström

Jag älskar grillad sparris med gröna röror. Jag gör rörorna på liknande sätt av svartkål, broccoli eller som här med jättenyttig grönkål. Gör inte misstaget att köpa hackad färsk grönkål i påse, det blir otroligt pilligt att repa bort de grova stjälkbitarna. Om det är vår och du har tillgång till späda nässelskott blir det också väldigt gott. Har du inte en grillpanna så halstrar du sparrisen i en stekpanna.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in