Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-04-04 08:05

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/gron-pasta-med-kassler/

Recept

Grön pasta med kassler

1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Strimla kasslern. Skala och hacka löken.

2. Koka upp vatten och buljongtärning i en kastrull. Lägg lök och ärter i buljongen och låt koka ca 5 min. Mixa till en slät sås. Tillsätt grädde och kassler och koka ytterligare ca 2 min. Smaka av med salt och peppar. Servera såsen till pastan och strö över pepparrot.

Näring/portion: Ca 510 kcal, 10 g fett, 35 g protein, 63 g kolhydrater