Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-04-03 08:44

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/gul-sommarpasta/

Recept

Gul sommarpasta

1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.

2. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Dela och skiva zucchinin. Klyfta tomaterna.

3. Fräs paprika och zucchini i olja 5 minuter, rör om. Vänd ner tomaterna och fräs cirka 3 minuter, rör om. Vänd ner kryddbladen. Salta och peppra.

4. Blanda den avrunna pastan med grönsaker och parmesan i varma skålar.

Näring/portion: 423 kcal, 11 g fett, 20 g protein, 58 g kolhydrater