Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-10-01 11:42

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/hasselnotsmousse/

RECEPT

Hasselnötsmousse

Hasselnötsmousse.
Foto: Marie Mandelmann

Non plus ultra*. Att servera en hasselnötsmousse är i vårt tycke ett av de allra bästa sätten att runda av en riktig festmåltid. Moussen kan med fördel göras i ordning – och provsmaskas – dagen före.

DIGITAL PRENUMERATION

Läs för endast 25 kr/mån.

Du får alla artiklar för endast 25 kr/mån i ett helt år, därefter ordinarie pris 149 kr/mån. Du får e-DN de första 30 dagarna. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

  • DN.Prio

    Dagligt nyhetsbrev med handplockad läsning

  • DN.se

    Obegränsad tillgång till alla artiklar på DN.se

  • e-DN

    Tidningen i digital version (Ingår första 30 dagarna)

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.