Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-28 22:06

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/hemlagade-burgare/

Recept

Hemlagade burgare

Bild: Foto: Sara Danielsson

1. Salta och peppra färsen. Forma till fyra stora burgare eller 8 små och platta till så de blir ca 1 ½ cm tjocka.

2. Hetta upp olja och stek burgarna ca 4 min på varje sida på medelvärme.

3. Rosta brödskivorna, skär avokado, tomat och rödlök i strimlor. Skölj och torka salladen. Lägg upp allt i skålar och servera med smaksatt Keso.

Energi/portion: 532 kcal, 31 g fett, 50 g protein, 86 g kolhydrater