Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-08-02 04:45

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/hostgronsaker-med-lammfarsbiffar/

RECEPT

Höstgrönsaker med lammfärsbiffar

Foto: Lina Eriksson

1. Ansa och skär squashen i tunna skivor. Halvera tomaterna.

2. Fräs grönsaker och salviablad i olja i en stekpanna, ca 5 min. Blanda i oliverna. Salta, peppra och håll grönsakerna varma.

3. Blanda färs, pressad vitlök, vatten, salt och peppar. Forma färsen till fyra stora biffar. Stek biffarna i en stekpanna, ca 3 min på varje sida. Servera med grönsakerna.

Näring/portion: Ca 510 kcal, 27 g fett, 30 g protein, 32 g kolhydrater