Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-08-09 20:24

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/inlagd-grillad-paprika/

Recept

Inlagd grillad paprika

Inlagd grillad paprika.
Inlagd grillad paprika. Foto: Simon Bajada

Grillad paprika passar till det mesta – i sallad, till pasta eller på pinchos. Även om det inte är så vanligt att odla paprika i svenska trädgårdar har även paprikan en säsong, inte minst prismässigt. Detta recept är bra att plocka fram när du hittar billig paprika i affären eller på marknaden. Jag har gjort receptet på röd paprika eftersom jag gillar den söta smaken, men det fungerar självklart med alla paprikasorter. Gör en av varje och prova vilken som blir din favorit.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in