Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-09-24 22:46

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/janssons-frestelse-extra-allt/

RECEPT

Janssons frestelse extra allt

Jag älskar Jansson frestelse med dess mjuka smak av ansjovis och lök. Här har jag försökt förädla den ytterligare genom att använda både purjolök och rödlök. Jag vill ha min Jansson så gratängaktig som möjlig, därför använder jag mjölig potatis. Panko är ett extra bra ströbröd av japansk modell som börjat säljas i vanliga matbutiker.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online.

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.