Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-21 21:03

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/jordgubbswraps/

Recept

Jordgubbswraps

Rätta artikel

1. Koka bulgurn enligt anvisning på förpackningen i saltat vatten. Spola den hastigt i kallt vatten och låt rinna av. Skölj kikärterna och blanda med bulgur. Smaka av med salt och peppar.

2. Ansa och klyfta jordgubbarna. Lägg tortillabröden på smörgåspappersark. Fördela bulgur, jordgubbar, sallad, nötmix och 2–3 msk tsatsiki på varje bröd. Rulla samman bröden och därefter smörgåspapperet runt om. Servera med resten av tsatsikin.

Näring/portion: Ca 590 kcal, 20 g fett, 23 g protein, 73 g kolhydrater