Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-06-04 22:48

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/kallskal-pa-getost-sardeller-och-oliver/

Recept

Kallskål på getost, sardeller och oliver

Här har jag totat ihop en liten minisoppa eller om man så vill en kallskål som aptitretande förrätt. Den ska serveras iskall och i liten mängd i små skålar. Får man inte tag på chavroux, kan man riva vanlig chèvre.

1. Rör ihop alla ingredienser i en bunke till en slät lite tjock soppa. Låt stå minst 1 timme i kylen.

2. Servera iskall i små portionsskålar. Dekorera gärna med lite rosmarin och strimlade eller hackade oliver.