Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-09-20 03:54

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/korv-med-curryfrast-spetskal/

Recept

Korv med curryfräst spetskål

Svenska syrliga höstäpplen passar perfekt med den här curryfrästa spetskålen. Det sötsyrliga fräset bryter fint mot sältan i korven.

1. Koka potatisen.

2. Strimla spetskål och lök och tärna äpplet.

3. Hetta upp olja och lite smör i en stekpanna och fräs spetskål, lök och äpple tillsammans med curry i 4–5 minuter, tills spetskålen mjuknat och hela fräset blivit gult av curryn. Vänd ner ärterna och smaka av med lite salt.

4. Stek korven och servera.

Här hittar du hela menyn till vecka 4.

Här hittar du samtliga veckomenyer.