Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-06-24 13:37

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/kraftlasagne-med-spenat/

Recept

Kräftlasagne med spenat

1. Skär stora lasagneplattor i mindre bitar.

2. Ansa och skär squashen i bitar. Skala och hacka vitlöksklyftan. Halvera tomaterna.

3. Fräs squash och vitlök i olja i en kastrull ca 2 min. Tillsätt tomater och tomatsås och låt koka upp. Ta  kastrullen åt sidan.

4. Koka lasagneplattorna i lättsaltat kokande vatten i en gryta 5–7 min. Låt rinna av.

5. Häll av kräftstjärtarna och blanda ner dem i tomatsåsen.

6. Varva lasagneplattorna med tomatsås och spenat på tallrikar. Toppa med parmesanost och servera.