Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-02-24 19:23

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/kramig-rostbiffspasta/

Recept

Krämig rostbiffspasta

1. Strimla rostbiffen. Ansa och strimla sockerärterna. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

2. Låt paprikan rinna av, men spara 2 msk av oljan. Mixa paprika med crème fraiche och smaka av med ½ tsk salt och 1 krm svartpeppar.

3. Stek rostbiff och sockerärter i oljan från paprikan. Krydda med ½ tsk salt och 2 krm svartpeppar.

4. Låt pastan rinna av och blanda med paprikasåsen. Fördela pastan på tallrikar och toppa med rostbiffsfräs.

Näring/portion: Ca 500 kcal, 24 g fett, 34 g protein, 34 g kolhydrater