Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-16 06:30

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/kramig-rostbiffspasta/

Recept

Krämig rostbiffspasta

1. Strimla rostbiffen. Ansa och strimla sockerärterna. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

2. Låt paprikan rinna av, men spara 2 msk av oljan. Mixa paprika med crème fraiche och smaka av med ½ tsk salt och 1 krm svartpeppar.

3. Stek rostbiff och sockerärter i oljan från paprikan. Krydda med ½ tsk salt och 2 krm svartpeppar.

4. Låt pastan rinna av och blanda med paprikasåsen. Fördela pastan på tallrikar och toppa med rostbiffsfräs.

Näring/portion: Ca 500 kcal, 24 g fett, 34 g protein, 34 g kolhydrater