Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-06-17 17:33

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/kramig-skagenrora-med-tabasco/

Recept

Krämig skagenröra med tabasco

Krämig skagenröra med tabasco. Foto: Eva Hildén

Satsa på majonnäs av bra kvalité till den här lyxiga röran. Du kan använda små frysta och tinade räkor med skal (storlek 100-120 räkor per kg), färska räkor eller handskalade räkor som finns i fiskdisken. Trixet är att de inte behöver hackas, utan kan blandas med majonnäsen som de är.

1. Blanda majonnäs och tabasco i en skål. Vänd ner räkor och dill.

2. Täck med plastfilm och låt stå i kylskåp 2-3 timmar, gärna över natten.

3. Servera med knäckebröd och citronklyftor.