Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-10-23 00:05

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/kyckling-med-kikartsratatouille/

Recept

Kyckling med kikärtsratatouille

1. Skala och hacka lök och vitlök. Ansa och skär auberginen ibitar. Stek lök och aubergine i olja i en stekpanna, ca 3 min.Låt kikärterna rinna av. Rör ner kikärter och tomater med sitt spad i pannan.Tillsätt buljongtärning och timjan. Låt allt koka ihop ca 10 min.

2. Krydda kycklingen med rosmarin, salt och peppar. Stek dem i olja ien stekpanna tills de är genomstekta ca 6 min på varje sida. Servera kycklingen med ratatouille och potatis.

Näring/portion: Ca 560 kcal, 12 g fett, 41 g protein, 67 g kolhydrater