Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-29 06:36

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/landgang-med-chark-ost-och-kal/

Recept

Landgång med chark, ost och kål

Landgång med chark, ost och kål.
Landgång med chark, ost och kål. Foto: Ylva Sundgren

Traditionellt är ju landgångar ganska prudentligt gjorda. Var sak har sin plats på ett långskuret formbröd. Inget ont i det, men jag har gjort en version som är större, mer anarkistisk och mer kålig. Speck är torkat griskött från Tyskland, Schweiz eller Österrike och börjar bli vanligare i butikerna. Men välj gärna era egna favoriter i delikatessdisken.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in