Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-09-25 12:51

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/landgang-med-chark-ost-och-kal/

RECEPT

Landgång med chark, ost och kål

Landgång med chark, ost och kål.
Foto: Ylva Sundgren

Traditionellt är ju landgångar ganska prudentligt gjorda. Var sak har sin plats på ett långskuret formbröd. Inget ont i det, men jag har gjort en version som är större, mer anarkistisk och mer kålig. Speck är torkat griskött från Tyskland, Schweiz eller Österrike och börjar bli vanligare i butikerna. Men välj gärna era egna favoriter i delikatessdisken.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 27 november!

Alla artiklar gratis fram till 27 november, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.