Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-04-09 14:13

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/lindstromsfars-med-feta/

Recept

Lindströmsfärs med feta

1. Skala och hacka löken. Skär rödbetorna i små tärningar.

2. Bryn färsen i smör i en stekpanna under omrörning så att den smular sig. Rör i lök och låt den fräsa med ca 1 minut. Krydda med salt och peppar. Blanda i rödbetor. Låt fräsa ytterligare ca 1 minut.

3. Rosta bröden och lägg dem på tallrikar. Lägg på färsröran och klicka över yoghurt. Smula över fetaost och servera med sallad.

Näring/portion: Ca 510 kcal, 23 g fett, 36 g protein, 37 g kolhydrater