Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-28 10:12

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/macka-med-stekt-stromming-hovmastarsas-kapris-aggula-och-dill/

Recept

Macka med stekt strömming, hovmästarsås, kapris, äggula och dill

Macka med stekt strömming, hovmästarsås, kapris, äggula och dill.
Macka med stekt strömming, hovmästarsås, kapris, äggula och dill. Foto: Ylva Sundgren

Bästa fisken, strömming, hårt stekt och lastad på rågbröd med hovmästarsås, kapris, rödlöksringar och en äggula. En svensk macka på steroider.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in