Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-05 10:13

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/mangopudding/

Recept

Mangopudding

DN Text

Det här är en enkelt och sympatisk fruktpudding. Antingen kan man använda färdig fruktpuré som finns i en del mycket välsorterade matbutiker eller färsk mango som man skalar och mixar till puré.

1. Koka upp socker, gelatin och vatten.

2. Blanda uppkoket med grädden och mangopurén (skala, kärna ur och mixa den mogna mangon om ni använder färsk).

3. Kyl ner i isvatten och låt stelna i kylskåp i vackra glas eller skålar.

4. Servera, eventuellt med lite färsk mango i tärningar.

Recept: Kristoffer Luczak