Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-19 12:59

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/nordafrikansk-fiskgryta/

Recept

Nordafrikansk fiskgryta

Rätta artikel

1. Halvtina fisken om den är fryst. Skär squashen i ca 2 x 2 cm stora tärningar. Skala och skiva vitlöken.

2. Fräs squash och vitlök i olja. Sänk värmen och blanda ner kryddblandningen. Låt den fräsa ca 2 min. Häll i tomaterna och tillsätt 1 tsk salt. Låt sjuda ca 5 min. Tillsätt haricots verts.

3. Skär fisken i bitar och strö över 2 krm salt. Lägg fisken i såsen och sjud under lock tills fisken är färdig, ca 5 min. Garnera med färsk timjan.

4. Tillaga couscousen enligt anvisning på förpackningen och servera den till fiskgrytan.

Näring/portion: 530 kcal, 17 g fett, 38 g protein, 53 g kolhydrater.