Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-01-31 11:02

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/ojebytoast-med-balsamicoreduktion/

RECEPT

Öjebytoast med balsamicoreduktion

DN Text

Koka vinäger och socker i en kastrull tills den får sirapsliknande konsistens, i ca 15 minuter. Låt det kallna.

Blanda alla ingredienserna till kräftröran.
Skär bort kanterna på brödet och stek i smör. Fördela röran på bröden. Garnera med lite sallad och gör några streck eller droppa balsamicoreduktion på tallriken.

Ämnen i artikeln

Recept

Kommentarsfältet stänger. Nu finns inte längre möjligheten att kommentera artiklar på DN. Vi hoppas att ni som uppskattat att kommentera artiklar ändå fortsätter att engagera er i vår journalistik, och tar debatten vidare på andra vis. Tack alla läsare för ert engagemang!

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt