Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-26 00:15

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/oxbringamacka-pa-ragbrod-med-curryremoulad-och-friterad-lokring/

Recept

Oxbringamacka på rågbröd med curryremoulad och friterad lökring

Oxbringamacka på rågbröd med curryremoulad och friterad lökring.
Oxbringamacka på rågbröd med curryremoulad och friterad lökring. Foto: Ylva Sundgren

Alla mackor behöver inte vara en stor macka. Här är en macka som är två små mackor för att variera och få en annan känsla. Två små rågbrödsskivor. På varje skiva ett lass med ristad oxbringa, curryremoulad och en friterad lökring, extra remoulad vid sidan.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in