Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-04-04 11:46

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/paleo-langkok-pa-lammlagg-med-rotter-och-apelsin/

Recept

Paleo: Långkok på lammlägg med rötter och apelsin

Paleo: Långkok på lammlägg med rötter och apelsin.
Paleo: Långkok på lammlägg med rötter och apelsin. Foto: Anette Nantell

Eftersom paleo vill anknyta till matvanor i forntiden, utesluts alla processade ingredienser. Men däremot tillåts frukt, grönt och kött. Jag valde att göra ett ganska kort långkok på lammlägg, som är billigt, märgfullt och gott. Och lade till apelsin för att lätta upp det hela. Grytan ska bli rustik, mustig och oredd. 

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in