Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-05-29 12:41

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/palsternacks-och-rotsellerisoppa-med-krispig-gronkals-och-kikartstopping/

Recept

Palsternacks- och rotsellerisoppa med krispig grönkåls- och kikärtstopping

Krämig rotfruktssoppa med frasig topping.
Krämig rotfruktssoppa med frasig topping. Foto: Fanny Hansson

Vegansk förrätt till nyårsmenyn. En verkligt krämig soppa med mycket naturlig sötma som mixas ihop på under halvtimmen. Låt palsternacka och rotselleri sjuda tills de är mjuka under tiden som du förbereder toppningen. Perfekt som förrätt till en nyårsmiddag med växtbaserade rätter.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in