Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-03-24 06:20

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/panerad-tofu-med-heta-jordnotskramiga-nudlar-och-salladslok/

Recept

Panerad tofu med heta jordnötskrämiga nudlar och salladslök

Panerad tofu med heta jordnötskrämiga nudlar och salladslök. Foto: Linda Prieditis

”Om du är rädd för något, fritera det.” Känt (snart) ordspråk som jag hittat på alldeles själv. Ett krispigt och lite kryddigt yttre gör en kanske lite småmesig insida mycket godare. Jag har haft svårt för tofu, men jag gillar den panerad och friterad. Särskilt ovanpå krämiga, heta jordnötsnudlar med lite pressad lime till.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in