Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-11-20 01:29

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/pannkakswraps/

Recept

Pannkakswraps

Foto: Beatrice Lundborg

Gör gärna pannkakorna i förväg så att de hinner svalna innan du gör wrapsen.

1. Vispa upp äggen och tillsätt lite av mjölken. Rör i mjölet och tillsätt resten av mjölken och saltet.
2. Grädda pannkakorna gyllenbruna i pannkakslagg på medelhög värme. Låt svalna.
3. Kärna ur och strimla äpplena. Blanda med keso, nötter, och kanel. Lägg en klick fyllning på varje pannkaka och vik ihop till en wrap. Slå in i smörgåspapper och förpacka väl i en låda.