Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-03-27 00:02

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/parlcouscous-med-gronkal-och-krispig-kyckling/

Recept

Pärlcouscous med grönkål och krispig kyckling

Pärlcouscous med grönkål och krispig kyckling. Foto: Linda Prieditis

Om vi skivar kycklingen tunt på längden får vi många bitar från en och samma filé. Bankar vi ut skivorna räcker köttet ännu längre – bitarna ser större ut och tillfredsställer oss bättre visuellt. När vi sedan panerar kycklingen tillsätter vi utfyllnad, och efter att ha friterat den skär vi upp den. Då behövs inte ens en skiva per person. Då kan vi få en enda kycklingfilé att räcka till 4 personer. 

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in