Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-04-05 00:28

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/pasta-med-kyckling-och-avokado/

Recept

Pasta med kyckling och avokado

1. Koka pastan.

2. Bena ur och skär kycklingköttet i strimlor. Dela, kärna ur och strimla avokadon och chilifrukten.

3. Blanda olja, vinäger, vatten, salt och peppar. Vänd ner den kokta och avrunna pastan, kycklingen, avokadon, chilifrukten och rucolan. Strö över parmesan.

Näring/portion: 568 kcal, 25 g fett, 37 g protein, 46 g kolhydrater