Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-05-27 12:30

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/pasta-med-tonfisksas-1/

Recept

Pasta med tonfisksås

Med tonfisk fixar du snabbt en god sås till pastan. Låt rosmarin och oliver ge lite extra smak.

1. Koka pastan.

2. Finhacka och fräs löken.

3. Häll på krossade tomater och rosmarin, koka 3–5 min.

4. Sila av tonfisk och oliver och rör ner i såsen.

5. Salta och peppra.

Näring/portion: 482 kcal, 10 g fett, 33 g protein, 60 g kolhydrater.