Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-03-05 12:23

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/pasta-primavera-1/

Recept

Pasta primavera

1. Dressing: Blanda senap, socker, citron- och apelsinsaft. Tillsätt oljan i en fin stråle under vispning. Smaka av med salt och peppar.

2. Rensa laxen och dela den i bitar. Ansa och strimla salladslöken. Hacka körvel och dill. Blanda laxen med hälften av såsen. Tillsätt salladslök, körvel, dill icg spenat.

3. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Låt den rinna av i ett durkslag. Blanda den med resten av såsen.

4. Toppa pastan med lax och grönsakerna. Garnera med kapris och servera.

Ca 690 kcal per portion, 24 g fett, 34 g protein, 81 g kolhydrater