Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-12-12 19:03

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/pastasas-med-lovbiff-och-svamp/

Recept

Pastasås med lövbiff och svamp

DN Text

Fräs lök och vitlök i smöret. Lägg i köttet och bryn det lätt, tillsätt svampen och låt den steka en några minuter. Strö över vetemjölet.

Tillsätt buljong, grädde, senap, soja och timjan. Låt puttra ca 5 minuter.

Smaka av med salt och peppar.

Den som vill undvika kött utesluter lövbiffen och tredubblar i stället mängden svamp.

Servera med nykokt pasta och en sallad.