Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-01-16 23:14

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/picklad-rodlok/

Recept

Picklad rödlök

Att pickla rödlök är både snabbt och enkelt.
Att pickla rödlök är både snabbt och enkelt. Foto: Pi Frisk

Picklad lök, alltså lök inlagd i en så kallad 1-2-3-lag, har blivit ett populärt tillbehör till exempelvis hamburgare. Det är enkelt och snabbt att göra, och man kan experimentera med olika slags lök och ersätta ättikspriten med till exempel äppelcidervinäger.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in