Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-06-03 21:12

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/pinnbrod-med-getost-och-notter/

Recept

Pinnbröd med getost och nötter

Pinnbröd med getost och nötter.
Pinnbröd med getost och nötter. Foto: Eva Tedesjö

Den populära förrätten chèvre chaud är ju getost som gratineras – ofta på toast med honung och nötter på toppen. Jag har omvandlat denna storsäljare till pinnbröd. Riktigt smaskigt blev det. Kan göras på utflykt eller som en aptitretare man äter vid utomhusgrillen.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in