Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-09 23:07

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/pytt-i-panna-pa-blandsvamp/

Recept

Pytt i panna på blandsvamp

Skala och skär potatisen i ganska små tärningar. Stek den mjuk i matfett.
Stek färsk svamp i bitar i torr panna tills vätskan som bildas har duns-
tat. Lägg i smör och den hackade löken och stek cirka tio minuter. Krydda med soja, salt och peppar.

Blanda potatistärningarna med svamp och lökfräset. Strö över persilja och servera med eventuellt stekt ägg eller en rå äggula samt senap.