Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-03-21 07:04

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/ra-laxsallad-med-avokado-grapefrukt-sparris-och-friterad-jordartskocka/

Recept

Rå laxsallad med avokado, grapefrukt, sparris och friterad jordärtskocka

Rå laxsallad med avokado, grapefrukt, sparris och friterad jordärtskocka. Foto: Linda Prieditis

Rå lax är ju så himla gott! Dessutom räcker fisken längre när man äter den rå och skivar den tunt. Låt den samsas med pigg grapefrukt, krämig avokado och friterad jordärtskocka så får du en fin och väldigt fräsch och lätt rätt att bjuda någon kär på.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in