Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-10-20 03:00

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/rabarbervinager/

Recept

Rabarbervinäger

Rabarbervinäger.
Rabarbervinäger. Foto: Simon Bajada

Den här vinägern får en superhärlig och somrig rabarbersmak. Jag brukar skära ner lite äppelbitar och blanda dem i rabarbervinäger och därefter vänder jag ner äppelbitarna i en sallad. Vinägern är också god till rivna morötter och råa ostron. Testa också att tillsätta några droppar i en äppelpaj.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in