Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-01-15 22:52

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/rarorda-lingon-4/

Recept

Rårörda lingon

Den som vill kan skvätta över lite vodka innan de rårörda lingonen serveras.
Den som vill kan skvätta över lite vodka innan de rårörda lingonen serveras. Foto: Pi Frisk

Till rårörda lingon kam man använda färska eller frysta lingon – båda funkar. Jag föredrar att göra på frysta, då smälter sockret medan de tinar och man behöver inte röra så mycket, och slutresultatet blir inte så mosigt. För lite mer vuxen smak kan man skvätta över lite vodka innan de serveras.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in