Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-08-18 05:39

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/renklamma/

Recept

Renklämma

DN Text

1. Börja med att laga till såsen. Blanda creme fraiche och senap. Rör om och ställ åt sidan så länge.

2. Stek fläskskivorna på medelgod värme tills de blir knapriga. Tag upp dem och låt fettet bli kvar i pannan. Låt fläskskivorna svalna och skär dem i fina strimlor

3. Finstrimla också salladen. Skär tomaterna i små klyftor. Finstrimla renköttet. Bred tunnbröden med smör. Fördela fläsk, sallad, tomater och renkött. Ringla över såsen.

4. Vik tunnbröden till klämmor.