Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-12-06 02:52

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/rice-krispies-tarta/

Recept

Rice krispies-tårta

Rice krispies-tårta. Foto: Jonas Larsson

Maräng, grädde och citronkräm, kan det bli annat än himmelskt! Den här varianten har vi gjort som en rund tårta, men det är också vanligt att man bakar Rice krispies-tårta som en rektangel i långpanna som delas på mitten så att det blir två lager. Det är en fördel om du har varmluftsugn om du ska baka den runda varianten, så att du kan grädda tre plåtar samtidigt.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in