Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-10-14 15:39

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/risotto-con-salsiccia/

Recept

Risotto con salsiccia

1. Koka upp vatten och buljongtärningar i en kastrull.

2. Skala och finhacka löken. Fräs lök och ris i 1 msk smör i en gryta. Häll på ölet och låt koka in. Späd med den varma buljongen, lite i taget tills all buljong är slut och risotton är krämig, ca 20 min. Smaka av med salt och peppar.

3. Skär korven i slantar. Grovhacka persiljan, lägg undan lite till garnering. Stek korv och persilja i 1 msk smör i en stekpanna. Blanda ner korv, persilja och ost i risotton och servera.

Näring/portion: Ca 530 kcal, 23 g fett, 26 g protein, 55 g kolhydrater