Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-08-21 03:12

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/rodbetssallad-med-fetaost-och-valnotter/

Recept

Rödbetssallad med fetaost och valnötter

Koka rödbetor och potatis mjuka i separata kastruller, annars blir potatisen rosa. Rödbetornas koktid beror på hur mjälla de är, men räkna med cirka 20 minuter.
Mosa ihop fetaost och yoghurt till en tjock sås. Pressa i vitlök.
Skala och hacka rödlöken.
Skala rödbetor och potatis ­medan de fortfarande är varma. Det går lät­tast då. Skiva rödbetor och ­potatis.
Bred ut de väl sköljda bladen på ett stort fat eller direkt på tallrikar.
Varva rödbetor, potatis och rödlök. Ringla över såsen och garnera med valnötter och kanske några ­kvistar timjan .