Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-06-06 13:32

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/rokig-portabelloburgare-med-karamelliserad-lok/

Recept

Rökig portabelloburgare med karamelliserad lök

Rökig portabelloburgare med karamelliserad lök.
Rökig portabelloburgare med karamelliserad lök. Foto: Linus Hallgren

Portabelloburgare är en riktig vegoklassiker och det är minsann inte svårt att förstå. Den väldigt ”köttiga” svampen passar strålande ihop med rökiga toner. Och den karamelliserade löken kommer att bli en favorit på sommarens alla fester.

Detta är en låst artikel. Logga in som prenumerant för att fortsätta läsa. Logga in