Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-04-02 06:32

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/salladsrullader/

Recept

Salladsrullader

Ett vackert sätt att servera förrätten på. Aptiten väcks garanterat.

1. Lägg upp salladsbladen på ett serveringsfat. Koka sparrisen ett par minuter i saltat vatten och lägg dem varma på salladsbladen.

2. Fördela parmaskinkan, hackade soltorkade tomater och mozzarella över sparrisen.

3. Mixa olivolja med örterna och vitlöken, salta och peppra och ringla oljan över fyllningen på bladen.

4. Rulla ihop salladsbladen och knyt ihop dem med fina gräslöksstrån.