Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-08-20 02:16

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/sandvikare-med-saltkott-pepparrot-och-farsk-gurka/

RECEPT

Sandvikare med saltkött, pepparrot och färsk gurka

Sandvikare med saltkött, pepparrot och färsk gurka.
Sandvikare med saltkött, pepparrot och färsk gurka. Foto: Ylva Sundgren

I England serveras ofta gurksandwichar med krasse till afternoon tea. Här har den idén kompletterats med saltkött (som kan ersättas med hamburgerkött eller fin kokt skinka). För det ettriga står pepparroten. Mackorna görs i ett huj och blir perfekta på picknick.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis till 25 september!

Alla artiklar gratis fram till 25 september, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.