Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-07-03 10:42

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/selleri-och-libbsticksalt/

RECEPT

Selleri- och libbsticksalt

Selleri- och libbsticksalt.
Selleri- och libbsticksalt. Foto: Simon Bajada

Jag erkänner villigt att det här är det salt jag använder absolut mest. Jag har det till allt – bloody mary, gazpacho, soppor och pastarätter, men även på frukostmackan och i tomatsallad. Både selleri och libbsticka är perfekta att använda i buljonger, så det kanske är därför det här saltet passar till det mesta.

DIGITAL PRENUMERATION

Passa på!

Läs DN gratis hela sommaren!

Alla artiklar gratis fram till 31 augusti, sen för halva priset i ett helt år (endast 69 kr/mån). Efter kampanjperioden gäller ord. pris 149 kr/mån. Ingen bindningstid. Säg upp enkelt online. 

Genom att klicka på "Godkänn köp" godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB, som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter. Erbjudandet gäller endast nya prenumeranter.