Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-23 03:02

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/mat-dryck/recept/sesampanerad-hoki/

Recept

Sesampanerad hoki

DN Text

Tina filéerna om du använder fryst fisk, men de behöver inte vara helt tinade.

Torka av dem lätt, salta och peppra.

Vänd fiskbitarna i vetemjöl, sedan i det uppvispade ägget och sist i sesamfrö.

Sätt en panna på spisen men låt den inte bli het, bara varm. Fisken ska steka långsamt så den får färg på bägge sidor och blir precis genomstekt. Använd måttlig värme så paneringen inte bränns.

Servera med spenatfräs och buljongkokt quinoa eller bulgur.

Tillhörande recept:

Spenatfräs med äpple och ädelost